Publicitair schrijven

Wie schrijft die blijft! Bestuurders en managers willen hun informatie kwijt via de massamedia, soms via eigen bladen of websites. Daarbij stuit u echter op kritische en verwende redacteuren maar ook op lezers die al overspoeld worden met teksten. Waarom zouden ze uw bericht plaatsen? Waarom zouden ze uw betoog lezen?

In onze trainingen publicitair schrijven bespreken we uw publiciteitskansen en analyseren we hoe u uw publicitaire doelstellingen het best kunt realiseren. We kunnen kijken naar uw persberichten, uw opiniërende artikelen en eventueel uw columns.
Behalve een analyse van uw onderwerpen bespreekt de trainer ook reeds geschreven werk: wordt het gepubliceerd, wordt het door uw doelgroep gelezen, is het goed geschreven? In de training krijgt u niet alleen de nodige theoretische onderbouwing, maar ook praktische instructies hoe u beter uw publiek kunt benaderen. Wij geven u handzame stramienen voor de opbouw van een publicatie en eindredactionele adviezen.
Het is geen taaltraining maar een communicatietraining. Het gaat in deze training niet zozeer om correct schrijven maar om het verhogen van uw trefkansen.

Ons bureau levert u desgewenst ook de (her-)schrijvers of eindredacteuren voor uw publicatie, via Ghostwriters.nl

Contact

Bob de Ronde Partners
Duinoordseweg 20
5268LM Helvoirt
0411-644428 (24/7)
info@bdrp.nl