• Sander Wieringa

    Sander Wieringa werkte ruim 25 jaar in de journalistiek. Hij studeerde sociologie/economie, werd voorlichter aan de universiteit van Tilburg, daarna journalist bij het Brabants Dagblad, vervolgens redacteur, adjunct-hoofdredacteur, hoofdredacteur en uitgever van FEM en het managementblad NeXT! Hij was vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, publiceerde managementboeken en presenteerde programma's voor Teleac/NOT-televisie. In 2002 nam hij BdRP over van de oprichter.

  • ESTHER VAN RIJSWIJK

    Esther van Rijswijk werkte na haar studie economie bij de ministeries van Economische Zaken en Financiën. Daarna werd ze financieel-economisch redacteur van Elsevier. Vervolgens was ze in Londen correspondent voor Elsevier, RTL-Nieuws en het Algemeen Dagblad. Ze was anchor woman bij RTL-Z en chef economie bij Nieuwsuur. Sinds begin 2007 is ze zelfstandig. Behalve aan BdRP is ze verbonden aan Mattermap. Ze heeft zeer ruime podium-, media- en trainingservaring.

  • Suzanne Weusten

    Suzanne Weusten studeerde psychologie en doceerde enige jaren psychologie in het hoger onderwijs. Medio jaren tachtig maakte ze de overstap naar de journalistiek. Ze was adjunct-hoofdredacteur bij Intermediair en bij FEM en hoofdredacteur van Psychologie Magazine. In 2003 werd ze adjunct-hoofdredacteur van de Volkskrant, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor het personeelsbeleid. Ze publiceerde veel over emotionele intelligentie, psychologie en leiderschap. Ze is tevens mededirecteur van de Argumentenfabriek / Denkacademie.

Contact

Bob de Ronde Partners
Duinoordseweg 20
5268LM Helvoirt
0411-644428 (24/7)
info@bdrp.nl